keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ruokapöytä

Hukka-poika sai oman pöydän tos elokuun lopussa. Kuitenkin sen verran on koiralla kokoa, että hiukan helpottaa tuota ruokailua, kun saa syödä vähän korkeammalta. Pääsin ihan itse nikkaroimaan ja maalaamaan.

Pöytä koostuu neljästä vanerin palasta, joista isoimpaan sahataan kupin kokoinen reikä kuviosahalla. Palat vain naulataan/ruuvataan yhteen ja liitoskohtiin kannattaa laittaa ohutta rimaa tukemaan. Palat pysyvät tukevammin kiinni toisissaan, kun ne naulataan toisiinsa rimojen avulla ja pöydästä tulee tukevampi kokonaisuus.
Maalina toimii ihan perusmaali. Tällä kertaa käytin valkoista sisämaalia pohjana. Tassujen kuvat tulostin netistä ja tein niistä sabluunan liimaamalla kontaktimuovia molemmille puolin paperia ja leikkaamalla tassun kuvan pois. Maalina oli mattamustaa spayta.Olenkin hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja näyttää Hukallekin ruoka maistuvan.

Rockyllakin on oma pöytä, mutta siitä ei näköjään ole kuvaa koneella. Samalla tekniikalla kuitenkin tehty, mutta erilainen maalaus. Jos joskun muistan kuvan ottaa niin laitan tänne sitten. : )

Nyt täytyykin lähteä pöytiä käyttämään taas, kun poijjilla ruoka-aika. Bon Appetit!

5 kommenttia:

 1. Näyttää aivan upealta tuo pöytä! Pitäisi kyllä todella nikkaroida näillekin kavereille samanlaiset. Voisin näille melkein tehdä yhden ison pöydän, josta saisivat sitten molemmat syödä, jos osaisin...
  ... Taaai mitäs se maksaisi, jos tuollaisen tilaisi (; ?

  VastaaPoista
 2. Niille varmaan voi tehdä yhden ison pöydän, kun osaavat syödä sovussa keskenään.
  Vaikeaa tollasen väsääminen ei ole, ett eikun vain nikkaroimaan. :)
  Eihän siitä kovin paljoa voi pyytää, kun eihän se mullekaan maksa oikeestaan mitään.
  Mut siinähän olisi taas yksi lisä siihen meidän bisnessuunnitelmaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Onpas Hukka saanut hienon pöydän! :D

  VastaaPoista
 4. Pitäähän sitä hienolla poijjalla olla hieno pöytä. :)

  VastaaPoista