Ilo

Koira jota sitten sainkin odottaa ihan alusta asti...

Ensin piti odottaa, että nartulle tulee juoksut. Sitten odotettiin onnistuvaa astutusta. Ja seuraavaksi saikin jännätä, että onko astutus onnistunut. Kun sain tiedon, että pentuja näyttäisi tulevan niin sitten toki odotettiin taas... itse syntymää siis.

3.7.2015 se sitten vihdoin tapahtui. Maailmaan syntyi viisi narttua ja kolme urosta. Yksi noista olisi tuleva minulle. :-)
Elokuussa sitten vihdoin pääsin käymään kasvattajan luona katsomassa pentuja. Sielläpä se elokuu aika tehokkaasti menikin, yhden viikon taisin viettää kotona tuossa kuussa. Oli hienoa päästä seuraamaan pentuaikaa ennen luovutusta, kun en aiemmin sitä ollut nähnytkään. Kaiken lisäksi sain vielä valita tulevan koirani virallisen rekisterinimen.
Elokuun lopulla sitten alkoi selkeytyä myös se minne mikäkin pentu menee ja mikä lähtee minun mukaan. Elokuun 29. päivä kyytiin lähti valkoinen pikku likka.

Pakkasharjun RinsessaKutsumanimeä tälle typykälle sitten mietittiinkin jokunen tovi. Ei oikein mikään meinannut sopia vaikka kuinka makusteli. Taisi olla ensimmäinen rokotuskäynti kun sitten viimein sain asian päätettyä. Jälkeen päin ajateltuna nimi sopi kyllä paremmin kuin hyvin kaikkien silloisten tapahtumien ja elämäntilanteen vallitessa.
Niinpä likka sai nimen...

Ilo Ilon kanssa harrastetaan tällä hetkellä etsintähommia eli etsitään "kadonneita" ihmisiä ja eläimiä metsästä tai taajamasta. Ajatuksena olisi myös koittaa käydä BH-kokeessa ja ehkä saatamme kokeilla tokoakin.


Iso tyttö jo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti