sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Vauhtia olisi vaikka kuinka....

Torstaina oli taas hieronnan tunnit ja Hukka pääsi taas potilaaksi. Se onkin niin hyvä harjotuskappale, kun osaa olla rauhallisesti paikallaan. Mitä nyt välillä vähä pitäs päästä ylös, mut sekin hoituu nopeasti kun ei vaan anna sen hypätä pystyyn. Tunnilla harjoiteltiin pusertelua, venyttelyjä sekä tietysti jo aiemmin opittuja otteita.

Hukka sai hyvän käsittelyn. Kunnon lämmitykset, sitten takajalkojen pusertelua, selän hierontaa ja venyttelyä sekä lopuksi vielä jalkojen venytyksetkin. Oli poika kyllä ihan mielissään ja vielä mukavampaa oli sitten vihdoin ja viimein päästä vähän kävelemäänkin. Sitä kun pitkään joutuu yhdessä paikassa pötköttämään niin alkaa tulla kumman levottomaksi. Hukalla varsinkin on joskus vähän ongelmia olla yhessä kohassa pitkään. Ja tuolla tunneilla on vielä se, ett ku koirat makaa "mökeissään" sen aamupäivän ja iltapäivällä sitten pitäs malttaa viel maata lattialla toisten kopeloitavana ihan paikallaan. Pieneen koiran mieleen se ei vaan sovi. Siinä vaiheessa pitäs laittaa rally-vaihe päälle ja lähtee ulos revittelemään. :-)


Eilen sitten olikin vuorossa vauhtia ihan kunnolla. Käytiin iskältä potkuri, kun se ei itse sitä niin tarvii. Ajeltiin sitten poikien kans kotiin potkurilla ja Hukallahan olisi ollut vauhtia vaikka kuinka, jos ois vaan antanu mennä. Piti kuitenkin vähän jarrutella, kun Rocky oli mukana ja sitä ei sitten viiti juoksuttaa kauheesti saatikka sitten vedättää sillä potkuria. Se kun nimittäin olisi ihan mielissään vetänykkin. Ja toisekseen Hukalla ei oo kunnon valjaita, niin sekin estää suuremmat vetolenkit viel. Mut tarkotus siis on hommata ihan oikeet kunnon vetovaljaat, niin pääsee Hukkakin oikeesti vetämään. Aiheesta lisää jahka valjaat on ostettu. :-)

Toivottavasti moni muukin pääsee kokemaan koiran vedon vauhdin. Oli se kyllä pitkästä aikaa kivaa. Rockyn kans otettiin joskus, kun se oli viel nuori. Sitten sekin sattuneesta syystä jäi pois meidän harrastuksista.

Piristävän pakastavaa talven jatkoa kaikille! : )

1 kommentti: