tiistai 29. marraskuuta 2011

Koiratonta elämää

Koiranomistajan pahin painajainen (tai ainakin yksi pahimmista): lenkkeily ilman koiria. Tänään lähdin Katrin ja Helmin kanssa lenkille ja oli kyllä niin outoa ja nolotti. Oli todella tyhmä olo, kun ei ollut koiraa/koiria hihnan päässä. Saatan kuulostaa joidenkin mielestä idiootilta, mutta näin vain on. Jos minulla ei noita karvakamuja olisi niin tuskinpa hirveästi liikkuisin lenkkeillen, ehkä jossain kaupassa kävisin joskus jalan. Eipä tullut paljon liikuttua huvikseen ennen Rockyakaan. Koulussa tietysti oli liikuntatunnit, mutta en joka päivä kyllä käynyt missään lenkillä saatikka sitten jos vettä satoi tai oli kova pakkanen. Nykyään on pakko ja mielellään sitä lähteekin, jos ei hirveästi laiskota. ;-)

Onneksi on ollut kiva viikko, vaikka koirat eivät mukana olekaan. Eilen meillä oli koulussa koirarotutentti ja olen tyytyväinen tulokseeni. Vuosien koirakirjojen selailu ei ole mennyt hukkaan. Sen lisäksi sain tänään tietää viime viikkoisen anatomian tentin tuloksen, johon olen enemmän kuin tyytyväinen. Olin erittäin iloisesti yllättynyt. :-)

Viikkoa paransi eilen vielä yksi ilouutinen, joka sai minut odottamaan viikonlopun Messari-reissua vieläkin enemmän. Kuulin, että hyvät ystäväni Tiia ja Sari voivat sittekin viettää kanssamme koko viikonlopun. On mukava päästä viettämään viikonloppua hyvien ystävien parissa, joita ei normaalisti näe ihan joka kuukausi.

Pojista sen verran, että kotona on mennyt hyvin. Koirat on saaneet jänispaistia ja ottaneet rennosti. Hukka oli eilen päässy privaattilenkille ja osannut ihan hyvin käyttäytyä yhtä haukkumista lukuunottamatta. Rocky on ollut oma ihan itsensä. Vähän meinaa olla ikävä poikia... ovat ne kuitenkin suurin osa miun elämää.

Loppuun vielä joitakin kuvia piristämään päivää.

Hukka pällistelee


Kina pallosta
Rocky saattaa olla jotain vailla... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti