torstai 8. joulukuuta 2011

Ensilumi.... siis kunnollinen sellanen

Saatiin sitten sellanen lumi maahan asti, joka kestääkin vähän aikaa. Kummasti kyllä piristää mieltä ja kehoa. Ilma on raikas ja pimeys tuntuu paljon valoisammalta. Ja mikä parasta Rockykin piristyi lumen tullessa. Ukko on aivan eri koira taas, nuoruusajan lumipeto yrittää kovasti päästä valloilleen. Kovasti Rocky tuosta lumesta on innostunut ja näyttää ettei lonkat niin paljoa vaivasikaan tällä hetkellä. On se vaan mukavaa nähdä Rockykin välillä noin iloisella ja jopa ihan riehakkaalla tuulella. Lenkilläkin Rocky on se, joka yrittää saada Hukan leikkimään eikä toisin päi, niin kuin yleensä menee. Rocky on kyllä aivan mahtava koira! :-)

Sitten palataan ajassa taaksepäin viikonloppuun. Minun viikonloppu meni mukavasti Messarissa, josta pojille lähti mukaan herkkuja ja pari petiä sekä paljon muuta kivaa itsellekin. :-) Oli todella mukavaa nähdä hyviä kamuja pitkästä aikaa ja ensi vuonna uudestaan. Kiitos vain kaikille mukana olleille!
Sunnuntaina oli kaikesta hauskuudesta huolimatta kiva palata kotiin poikien luo. Viikko oli pitkä, mutta siitä selvittiin. Hukkakin oli kovasti kasvanut viikossa.... tai siltä se ainakin näytti tai sitten minä vain unohdin miten iso poika se jo on. :-)

Rauhan tyyssija... in my dreams. ;-)

Kattimus nukkumus

Tiistaina oli taas aika matkustaa ja olen erittäin helpottunut miten hyvin pojat osaa matkustaa jo. Molemmat rauhottuu nopeasti ja osaavat nukkua vaikka juna välillä pysähteleekin. Toiset koiratkaan eivät aiheuta liian suuria reaktioita, vaikka niitä olisikin mielenkiintoista päästä vähän lähempää tutkimaan. Bussimatkat sujuu yleensä ihan yhtä kivuttomasti. Rocky istuu minun jaloissa ja Hukka pysyy todella hienosti käytävän toisella puolella, jos vain autossa on tilaa. Näin pidämme käytävän vapaana. Molemmat osaavat rentoutua ja asettua. Hukka kyllä tykkää välillä katsella maisemia ja kurkkii penkkien takaa kyytiintulijoita.

Minun reippaat, mutta väsyneet matkustajat :-)

Tänään Hukka oli mukana koulussa, kun käytiin hiukan koiran käsittelyä ja hierontaa läpi. Ja Rocky muuten sai jäädä kotiin suuren herkkuluun kanssa. ;-) Meillä oli mukana kevythäkki eli mökki, jossa Hukka tykkää nukkua ja on onneksi ottanut sen paikakseen. Helpottaa kummasti tunnilla oloa, kun Hukka tajuaa ett mökissä rauhoitutaan. Siellä se poitsu pötkötteli turhia ressaamatta teorian ajan. Viimein pääsimme asiaan ja opettaja kävi jokaisen koiran pikaisesti läpi ja samalla saatiin tietää onko koirilla jotain lihasjäykkyyksiä. Hukaltakin löytyi muutama selvä paikka; kaulassa on jäykkyyttä hiukan, selästä ja lanteesta löytyi yksi tiukempi kohta sekä takajaloissa oli yksi lihas aika jämäkkä. Nyt saatiinkin sitten kotitehtäväksi käydä omia koiria läpi ja tutkia niitä lämmittelyhieronnan aikana. Tästä lisää jahka alan hommiin.

Hukka nauttii Rockyn luun jämistä

Koulun jälkeen kävinkin sitten Rockyn kanssa lenkillä, jossa sitten huomasin todella hyvin tuon sen alussa mainitsemani pirteyden. Rocky meni niin reippaana ja villinä ojanpenkoilla. Jätkä oli ihan intoa täynnä. :-) Oli mukava lenkki.

Illalla käytiin vielä Hukan kans agireeneissä. Meillä oli pieni rata, joka oli suht helppo. Yksi kohta tuotti vaikeuksia, kun olisi pitänyt hypätä ja Hukka päättikin mennä väkisin vieressä olevaan putkeen. Rata oli siis: hyppy, putki, hyppy, putki ja kuusi hyppyä. Sitten sai harjoitella keppejä erikseen. Vähän nuokuttiin A-esteelläkin. Harmittaa kovasti, kun ei pääse säännöllisesti treenaamaan useammin viikossa. Tarvittas paljon treeniä ja opastusta, jos joskus meinataan pärjätäkkin.

Tämä viikonloppu ollaankin sitten Vääkyssä taas vaihteeksi ja ens viikon kun vielä jaksaa opiskella koulussa niin sitten saisi pari viikkoa huilata joululoman merkeissä. Tai no siis pitäisihän niitä etätehtäviä ahkerana tehdä. ;-)

Tämmöstä tällä kertaa. Mukava viikko kaiken kaikkiaan. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti