keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Syksyä ilmassa

Nyt ollaan elelty taas ihan normi eloa. Tosin olisin toivonut, että jotain isompaa olisi tapahtunut, jotta olisin päässyt kirjoittelemaan kunnolla taas. Jotenkin olisi taas kauhea kirjoitusinspiraatio päällänsä, mutta ei mitään kirjoitettavaa. Miksi tämmöinen into tulee aina silloin kun mitään ei oikeastaan edes tapahdu. Inspiraatiota hälventääkseni päivittelin blogin ulkonäköä hiukan taas syksyisempään malliin ja aika kiva siitä taas tulikin.

Jotenkin olen tänä vuonna ihan selvästi syksyihminen. Ilman viiletessä olen jotenkin piristynyt, vaikka illat onkin pimentyneet jo huomattavasti. Kohta voi kuitenkin alkaa kaivelemaan tuikkukippoja, lyhtyjä ym. tulenpitovälineitä kaapista ja luoda ihanaa tunnelmaa kylmiin syksyiltoihin. Sitten vain käperrytään sohvan nurkkaan viltin alle ja juodaan kuumaa kaakaota minttujäätelöllä maustettuna. ;-P

Koirien kanssa on niin paljon mukavampi ulkoilla, kun ei ole niin tukahduttavan kuuma koko ajan. Toki vieläkin on päivisin lämminta, mutta se kesän tunkkainen kuumuus on väistynyt ja voi oikeasti nauttia pitkistä vippailulenkeistä metsän keskellä.  Kyllä ne koiratkin nauttii viileydestä.Tänäänkin tehtiin ihan vahingossa tunnin lenkki tuolla latupohjalla ja sitten vielä piti käydä järven rannassa rypemässä, kun Rocky-herra päätti kieriskellä aivan ihanassa mutalätäkössä kesken lenkin. Ainakin Rocky mielestä se oli oikein ihana, itse en ihan sanoisi niin... ;-)

Odotan vielä hiukan viileämpää säätä... aurinkoista ja viileää... Semmoisissa päivissä on sitä jotain.

Sään muutoksen innoittamanako lie myös tämä blogin uudistamisbuumi lähtenyt liikkeelle. Muutoksia tässä kaivataankin edes johonkin asiaan niin miksi ei sitten tänne. Ainakin se on helppoa ja saa ajatukset muualle. Tuo blogin nimikin minua on jo pitkään häirinnyt... se on alunperin vain työnimi, jolla sain blogin kirjoittamisen alulleen. Jotenkin se ei vaan ole sitä mikä kuvastaa minua ja koiruuksia. Ei se vain tunnu omalta. Pitäisi keksiä uusi, joka kuvastaisi enemmän tätä blogia. Ehkä tässä saa ajatukset liikkeelle kun alkaa tosissaan käydä vaihtoehtoja läpi. :-)

Otin tänään lenkillä hienoja kuviakin, mutta arvatkaas olenko saanut ne koneelle... no en niin. Niin iso työ kun se olisikin. Mutta onpahan seuraavaan päivitykseen sitten jotain kivoja kuviakin lisättäväksi. Tai jos ei muuta juttua tule niin ainahan voi turvautua pelkkään kuvapäivitykseen. ;-)

Semmosta ajatusta tuli tällä kertaa kirjoiteltua. Vähän sitä sun tätä, aina silloin tällöin.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti