keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Rankka päivä

Rankka päivä ollut ihan oikeasti ja se onkin kestänyt iltaan asti. Puol kasista lähtien riehuttu erittäin paskasissa remonttihommissa... lapioitiin siis vanhoja eristepuruja ym. roskaa pois erään omakotitalon alta. En suosittele kenellekään... vie kyllä mehut ihmisestä, etenkin jos ei kyseiseen hommaan tottunut.
Puol neljän aikaan sitten vihdoin kotona ja ajattelin, ett nyt sitten käytän pojat vaan pikku lenkillä, jonka jälkeen rentoudun saunassa ja sitten vähän pötköttelen ja illalla vasta pidempi lenkki.

Luulin väärin...

pikku-Hukka oli ripuloinut keittiöön sekä olohuoneen nurkkaan, joten niitä sitten siivoamaan ensi töikseni. Mikä lie pistänyt pojan mahan sekaisin? Viime perjantaisetko jäniksen roippeet vaikuttaisi vasta nyt? :-(
Se oli kyllä niin mukava rentoutuminen kotiin palatessa... ei mennyt niin kun olin sen ajatellut. Meillä ei olla ripuloitu sitten kevättalven, joten hiukan tuntui ett nyt löytyä taas löydään. Juuri silloin kun en sitä olisi todellakaan kaivannut (en siis kaipaa sitä muutenkaan) se iskee pieneen Hukka-poikaan. Ja jatkuu siis edelleen. Käytiin tuossa illan hämärtyessä ihan kunnollinen lenkkikin, jossa poitsu sai tyhjentää itsensä ihan kunnolla, mutta silti tunti kotiutumisen jälkeen taas alkoi levoton edestakaisin kävely. Luulisi, että se paskan määrä mikä oli lattialla ja mikä on tullut päivän aikana ulos olisi jo riittänyt. Nyt on taas ollut levollista, mutta saa nähdä kuinka pitkään. Sen lisäksi pieni raukka-rukka oksentaa tyhjää mahaansakin. Toivotaan, että pian loppuisi tämä kurjuus ja voisi aamulla kokeilla jotain vähän syöttää tuolle pienelle rakkaalle.

Mutta ei tästä sen enempää. Palaan asiaan myöhemmin ja kerron kuinka kävi.

Nyt me koitetaan rauhottua ja mahdollisesti nukkuakin jopa.
Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti