perjantai 19. heinäkuuta 2013

Radalla

Niinpä niin, täällä sitä taas mennään.. Tällä kertaa junalla Hukan kanssa kohti Lahtea. Lahdesta hyppäämme Hukan kasvattajan kyytiin ja jatkamme matkaa Hartolaan valkkareiden koiraleirille. 

Ikäväkseni joudun toteamaan ettei matka lähtenyt käyntiin odotetusti. Hukka-pieni päätti ruveta stressaamaan ja tuossa se raukka tärisee ja läähättää miun jaloissa. Nyt se onneksi meni jo maaten, joten pientä rauhoittumista havaittavissa. Toivottavasti tuo ei jatku koko matkan. Nyt ei ole edes extra rento isoveli Hukkaa rauhoittelemassa. Joku näissä Pendoliinoissa näkyy olevan, kun Hukka näissä stressaa... mikäpä lie. Intercityt tai ne vanhat pikajunat ei ole koskaan aiheuttaneet samanlaisia reaktioita. Outoa. 

Tällä kertaa ei ollu muuta mielessä, joten tämä jää lyhyeksi päivitykseksi. Viikonlopun jälkeen on varmaan vähän enemmän kerrottavaa. Mie taidan ottaa nyt toooosi rennosti ja lukea eilen tullutta Koiramme-lehteä, josko se rauhoittaisi tuota pientä Hukka-rukkaa. Palaan asiaan viimeistään viikonlopun jälkeen. :-) 

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti