lauantai 13. lokakuuta 2012

Ja taas hemmotellaan

Nyt olen ollut taas reipas tällä hieronta rintamalla tuon oman Hukkasen kanssa. Viime viikolla sai käsittelyn ja taas oli vuorossa hierontaa.
Lavat lähtikin jo tosi hyvin aukeamaan, ensi kerralla varmasti (jos se siis tapahtuu viikon eikä kuukauden päästä) saan ne jo kuntoon. Omillekin koirille pitäisi vissiin varata aika kalenteriin niin ei tulisi tehtyä mitään muuta. ;-) Selkäkin tuntui jo aika hyvältä. Kun samaa hoitotahtia jatketaan, poikahan tulee kuntoon alta aika yksikön. Tällä kertaa olin myös iloisesti yllättynyt lanteen olomuodosta. Se alkaa näyttää paranemisen merkkejä. Ei tuntunut yhtään niin tiukalta kuin viimeksi. Takajalat onkin hyvässä kunnossa. Ei niissä mitään suurempaa ole onneksi koskaan ollutkaan.

                                                                   ******                   ******                   ******                

Lisäksi täytyy muistaessaan mainita eräs huvittava asia, jota tuo meidän Hukka-poika harrastaa. Tämä tapahtuu hyvin usein silloin, kun tulen kotiin jostain missä ikinä olenkin ollut ja ihan sama kuinka kauan, tai kun ollaan lähdössä lenkille. Hukka on vissiin jonkunlaisen kaavan kehitellyt päässään, että kun tulen kotiin tai ennen kun lähdetään lenkille niin käyn yleensä lähes aina vessassa. Paitsi jos olen ollut poissa vain hetken aikaa. Mutta Hukan mielestä tämä kuitenkin pitäisi tapahtua aina, koska kun tulen kotiin ja heitän ulkovaatteet pois, jonka jälkeen luonnollisesti poistun eteisestä. Siinä vaiheessa kun alan kävellä pois eteisestä (kohti vessan ovea, joka sattuu vain olemaan heti eteistä vasta päätä), Hukka menee vessan ovelle odottamaan, että mentäisiin sinne. Jos minun tarvitsee käydä, Hukka tulee vessaan kanssani ja istuu siellä saman ajan kuin minä (ei tosin pöntöllä) ja vaikka minun ei tarvitsisi käydä niin Hukka menee ovelle ja jos avaan sen niin se menee sinne joka tapauksessa istumaan (ei edelleenkään pöntölle). Vaikka laitan oven kevyesti kiinni, herra istuu vessassa tovin ennen kuin se tajuaa etten olekaan tulossa ja tulee vasta sitten ulos. Näin siis tapahtuu aina myös silloin kun ollaan lähdössä lenkille. Muutoin saan kyllä suorittaa istuntoni ilman "ylemmän" tahon valvontaa. Tulee ihan mieleen aikuiset, jotka vahtii jotta lapset käy vessassa ennen lähtöä ettei matka heti tyssää hädän takia. Liekkö Hukalla samat mielessä. Lenkki jää liian lyhyeksi, jos pitää kesken kaiken lähtee kotiin vessaan.

 Että tämmöstä meillä taas. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti