tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hukkanen sukuloimassa

Oltiin viikonloppuna (13.-15.4.) Hukka-pojan kanssa tuolla Orimattilan perämettissä moikkaamassa kasvattajaa. Mentiin perjantai-iltana ja tultiin sitten tähän Vääksyyn sunnuntai-iltana, kun seuraava viikko oli taas koulua pitkästä aikaa.

Perjantaina kun saavuttiin perille niin sieltä se Ada-äiti tulikin jo autolle vastaan niin kuin aina. Avasin takaluukun ja Hukka olikin taas ihan ihmeissään, ett kukas kumma koiruus se sieltä luukun takaa ilmeistyikään. Ada oli jo puoliksi menossa peräkonttiin, kun Hukalla ei ihan heti pokka riittänyt tulla ulos. Pian kuitenkin uteliaisuus voitti ja poitsu hypähti pihalle ja lähti saman tien pörräämään Adan kans pitkin pihaa. Siinäpä se ilta menikin Hukalla juostessa äitinsä kanssa tonttia ympäri.

Lauantaina jatkettiin juoksemista. Hukka touhusi ihan onnessaan Adan kans pihalla. Me ihmiset käytiin välillä katsomassa koirien luonnetestejä ja yksi kasvattajan koirakin osallistui. Oli kyllä mukava päästä seuraamaan tuotakin toimintaa ihan livenä, kun ei ole aiemmin päässyt käymään. Oli ihan hyvä tehdä vähän taustatutkimusta, kun joskushan se on meilläkin Hukkasen kanssa edessä.
Hukka oli tämän aikaa Adan kanssa ulkotarhassa, mitä lie siellä touhunneet. :-)

Lauantaipäivän Hukka oikeastaan vaan juoksenteli pihalla ja kyllähän tuolla näytti hauskaakin olevan. Oli sen verran kylmä ja sateinen sää ettei ulkona paljoa itse viihtynyt, mutta koirille kelpas vähän huonompikin keli.

Kävin minä kuitenkin vähän ulkoilemassa ja sain joitakin kuviakin räpsittyä.


Hukka ja Ada

Hukka ja Ada vauhdissa

Hukka, Ada ja taustalla pörrää Kyösti

Äippä ja poika

Hukalla on hauskaa.... Adalla on pallo ;-)

On niissä samaa näköä :-)

Vähän jo väsyttää

Illalla sitten jossain vaiheessa otettiin koiruuksia sisälle ja näky oli kovin kurainen. Hukan vatsapuolella ei paljoa valkoista näkynyt... toisin sanoen ei yhtään. Oli se kyllä aika näky. Iltapalakin kyllä kelpasi hyvin ja kuppi tyhjeni aikas sukkelaan. Ja kun mentiin nukkumaan niin eipä tarvinnu Hukkaa paljoa rauhotella, kun se oli jo täydessä unessa.

Sunnuntai aamun puuhailua

Sunnuntaina keli olikin jo paljon parempi ja päivällä alkoi aurinkokin paistaa. Oli mukava olla ulkona lämpimässä kevät säässä. Hukalla oli tällä kertaa rymykaverina sen sisko Ronja.

Kuvat kertokoon taas enemmän kuin tuhat sanaa. :-)

Hukka ja sen sisko :-)

Haistelua ja puuhastelua

Vauhtiakin riitti sisaruksilla

Ja sitten taas vähemmän vaihdikasta touhotusta

Välillä leikin keskeytti tälläinen nelijalkainen, jota piti tietysti käydä tutkailemassa.

Jostain kumman syystä koirat eivät olleet kovin valkeita päivän jälkeen.... ;-)

Komia...

Viikonloppu oli mukava ja toivottavasti seuraava kertaa ei tarvitse vuotta suunnitella. ;-)

2 kommenttia:

  1. Iloisia valkoisia, ja Hukka näyttää nauttineen olostaan (:

    VastaaPoista
  2. Hukka kyllä nautti olostaan. Oli se kyllä niin tyytyväisen olonen, kun pääsi touhottamaan äipän ja siskon kanssa oikein kunnolla. Hukka otti kyllä kaiken ilon irti reissusta. :-)

    VastaaPoista