keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Paranemaan päin

Pikku hiljaa aletaan päästä taas normaaliin arkeen, kun yskä alkaa jo parantua. Hukka on ollut jo muutaman päivän yskimättä, vaikka limaa vielä kuulostaisi olevan kurkussa. Hukka on kuitenkin tosi pirteä, ollut koko ajan, ja selvästi jo sitä mieltä, ett pitäisi päästä kunnon lenkille. Rocky on kakostellut vielä sillon tällön, mutta silläkin jo selvästi helpottaa. Rockykin vielä jonkun verran räkäinen, mutta sieraimista ei mitään kuitenkaan vuoda.

Ollaan oltu poikien kanssa viikko hyvin rauhallisissa merkeissä eikä olla omalta pihalta kovin etäs lähdetty ja sen kyllä huomaa. Hukka on aika ajoin vähän levoton ja innostuu kovasti aina ulos päästessään, kun luulee pääsevänsä lenkille. Mökkihöperöitä meistä kait kohta tulee. ;-) Pojat on kyllä saaneet keskenään nujaltaa jonkun verran, että edes jotenkin saisi niitä väsytettyä. Lisäksi ollaan lähes joka päivä pikkuisen tokoiltu. Rockylla sujuu hyvin ja mielellään se tekeekin. Pitäisi vissiin tehdä sen kanssa enemmänkin tokoilu, kun se kerta nykyään siitä niin innoissaan on. :-) Hukka taas on vähän ruosteessa, kun ei olla pitkilleen tehty kunnon tottisjuttuja. Ei oikein itselläkään tuo inspiraatio ole tarpeeksi korkea, joten turha sitä on odottaa Hukaltakaan. Tekemistä kyllä riittää, mutta ehkäpä Hukkakin joku kaunis päivä tekee hyvin ja innoissaan. Jahka minä löydän sen oikean motivaattorin ja innon sille tuohon hommaan.

Inspiraatiota odotellessa treenaillaan hyvin vähän kerrallaan ja hiotaan jo sujuvia liikkeitä. Loppu viikosta voisi ehkä lyhyttä lenkkeilyäkin harkita, kun parantuminen on jo niin hyvässä vaiheessa. Lauantaina saadaankin sitten vieraita, kun sisko tulee yökylään. :-)

Loppuun vielä niitä kuvia, mitkä oli tarkotus laittaa jo ajat sitten, mut kone sekoili sillon.
Kevät tulee jo hyvää vauhtia ja pojillakin selvästi jo kevättä rinnuksilla. :-)

Rocky jämäkkänä...  pihan vahti kun on.
Höpönassu
(mut älkää kertoko Rockylle, ett kirjotin sen tänne julkisesti)
;-)
"Plääh!" Hömöttäjä

Komia poika kevät auringossa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti