maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulun odotusta

Joulu lähestyy ja tähän aikaan koiruudet ovat varmaan ihan ihmeissään, ett mitä hittoa tuo emäntä touhuaa ja härveltää. Paljon on tehtävää ja varsinkin siivottavaa. Sais sitä lunta tulla ihan kunnolla nii pysys tassut puhtaanpana. Meidän piha on ainakin ihan mutanen. Sekin auttas edes vähän, jos ois maa jäässä, vaan ei. Onneks joulua voi viettää pelkässä kynttilän ja jouluvalojen loisteessa niin ei kuraiset tassun jäljet näy niin selvästi lattialta. ;-)

Pojat ei varmaan hirveästi vielä tiedä missä mennään, vaikka Rockylla varmaan aavistus jo on. Onhan tämä jo sen kuudes joulu, joten luulisi jotkut merkit sillekin jo tutut. Viimestään sitten, kun se taas tänäkin jouluna saa ihmetellä, kun kannamme puun sisään. Sehän jo varsin omituista mahtaa olla koirien mielestä. Ja sitten kun sitä ei saa edes merkata omaksi, saatikka sitten edes vähän maistaa. Siitähän vasta hirveä huuto ja kaaos alkaa. Hukallakin vasta toinen joulu nii saa nähä miten kuusesta maltetaan pysyä erossa. Maxille voi tuottaa hankaluuksia pysyä erossa todella kivoista joulukoristeista, varsinkin kun ne jotenkin kummasti sattuu vielä tarttumaan tassuun kiinni ja sittenhän ne on pakko vetää alas puusta. ; )

Ja odottakaas vain kun kinkku otetaan pakkasesta ja aletaan sulattaa. Kummasti alkaa poikia kiinnostaa. Sitä varmaan pitää vahtia tarkkaa ettei vaan pääse karkaamaan. Sehän vasta kamalaa olisi! : )

Onneksi pojat ovat kovasti vakuuttaneet olleensa ihan kilttejä koko vuoden. Pukki muistaa varmaan tuoda niille paljon lahjoja, jos vain uskoo poikien juttuja. Aika vakuuttavia ne ovat kyllä osanneet olla.... saattaisin vaikka uskoa, jos en muuta tietäisi. ;-D Saa nähä kuinka käy. Kaikille muillekin tiedoksi, että vielä ehtii skarpata ja olla oikein kiltti. Pukki antaa paljon anteeksi. : )

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Ja sitä odotellessa, tässä vähän kuvia aikaisemmista jouluista.

Rocky-tonttu jouluna 2008

Jouluna 2009 Rocky oli tätä mieltä. "Lopeta kuvaaminen tai ota ainakin tää tyhmä "panta" minulta pois."

Hukan ensimmäinen joulu 2010. Hienosti osaa jo poseerata. (Huom. alaoksien tyhjyys ja ihan tarkoituksella.) :-)

Edelleen joulu 2010. Pakettien aukominen on pienelle koiranpoikaselle rankkaa. Välillä pitää ottaa torkut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti