maanantai 3. lokakuuta 2011

Paljon uutta ja ihmeellistä

Kiirettä pitää eikä meinaa edes ehtiä päivittää tännekään mitään. Paljon on tapahtunut kahden "pienen" koiran elämässä maailmaa mullistavia asioita.

Keskiviikkona lähdettiin Rockyn kans Iisalmeen moikkaamaan vanhoja kämppäkavereita Tiia ja Teri-koiraa. Hukka sai jäädä kotiin tällä kertaa. Rocky oli hyvin tyytyväinen, kun pääsi kerrankin yksin mukaan jonnekin pitemmälle.

Perille kun päästiin, niin Rocky taisi hieman ilahtuakin vanhojen tuttujen näkemisestä vaikka ei sitä tyypillisenä jurona miehenä näyttänytkään päälle päin. ;-) Ihan ekana käytiinkin ostoksilla Musti&Mirrissä, jonne Rocky pääsi myös mukaan. Paljon oli haisteltavaa ja varmasti olisi ollut maisteltavaakin, jos vain luvan olisi saanut. Tällä kertaa ei kuitenkaan herkkuja osteltu vaan ruokaa ja vähän uusia leluja. Kauppareissun jälkeen ajateltiin hetki huilahtaa rankan matkan jälkeen ja mentiinkin Tiian kämpälle istuskelemaan ja vaihtamaan kuulumiset. Koirat olivatkin hyvin rauhallisia... molemmat kun ovat jo kuusi vuotiaita. Oli niin ihmeen rauhallista, kun on jo tottunut Hukan hälinään. Teri ja Rocky osaa ottaa jo niin rennosti, ett niitä tuskin huomaakaan kun eivät pahemmin liikahtele kovin paljoa. Illemmalla sitten käytiinkin hiukan herkkuostoksilla, siis ihmisten herkkuja, ja koirat pääsi samalla pikkuisen jaloittelemaan taas. Rocky kanssa voi niin huoleti lähteä kauppaan jalan, kun tietää ett se pärjää ja osaa odottaa ulkona. Hukka ei tätä vielä hallitse. Sitten taas vaan makoiltiin ja otettiin rennosti. Iltapissilenkki olikin sitten vähän pidempi, kun oli niin mukavaa vain vippailla ja jutella niitä näitä. Koirillakin tuntui olevan paljon haisteltavaa. Lenkin jälkeen uni maistuikin hyvästi nelijalkaisille ystävillemme.

Rankan päivän jälkeen väsyttää. (Rocky ja Teri)

Torstain päivän ohjelmaan kuului taas lenkkeily, joka olikin oikein virkistävä ja Rockykin oli edelleen niin innoissaan kun sai viettää miun kans laatuaikaa ja olin itsekin kyllä iloinen, ett saatiin se järjestymään ja vieläpä hyvien ystävien seurassa. Harmi vain sitten meidän pitikin jo lähteä kotia kohti, kun oli paljon pakkaamista edessä.

Hukkakin oli meidän poissaollessa opetellut yksin olon jaloa taitoa. Keskiviikkona tunnin ihan yksin ja torstaina ehti olla parikin tuntia ennen kuin oltiin kotona. Hienosti oli poika osannut olla eikä ollut rikkonut mitään tai muutenkaan tehnyt tihujaan.

Sitten olikin tosiaan vuorossa pakkaamista, pakkaamista ja pakkaamista. Lauantaina piti olla hyvissä ajoin liikenteessä kohti Asikkalaa. Minä asun nyt viikot täällä poikien kanssa. Sain paikan Koulutuskeskus Salpauksesta ja opiskelen seuraavan vuoden koirahierontaa. Meidän kanssa asuu toinen tuttu parivaljakko Katri ja Helmi-husky.

Uudessa kämpässä. Herkkuhetki.

Lauantai oli Rockylle rankka ja se oli ihan poikki loppuillan. Hukka sen sijaan oli ihan innoissaan Helmistä ja hyöri ja pyöri sen ympärillä koko ajan. Sama jatkui sunnuntain puolellakin, mut kyllä Hukka pikku hiljaa malttaa jo jättää Helmin rauhaankin. Rockykin on hyvin taas kotiutunut uuteen paikkaan. Paljon on tutkittu uutta ympäristöä lenkkien aikana ja hyvältä näyttää. Lenkkimaastot ovat todella hyvät.

Tänään pojat olivat päivän koulupäivän ajan keskenään kämpällä ja olivat ilmeisesti pärjänneet ihan hyvin, mitä nyt viltti ja yksi matto oli vähän liikkunut paikaltaan. Onneksi ei mitään ollut hajonnut. :-)

Elämä uudessa paikassa on lähtenyt hyvin käyntiin ja pojatkin kotiutuneet tosiaan todella hyvin. Pieni vaihtelu tekee ihan hyvää silloin tällöin meille kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti