keskiviikko 22. elokuuta 2012

Sawo Show ja mökkeilyä

Sawo Show oli ja meni jo kaksi viikkoa sitten, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä kertoa kuinka mukava se viikonloppu oikein olikaan. :-)

Aloittakaamme perjantaista, kun Tiia ja Teri saapuivat meille alku illasta. Rocky ja Hukka ottivat vieraat vastaan omaan tuttuun tapaansa. Hukka innolla ja "TERVETULOA minun kotiini!"-meiningilla, Rockylla ei ihan niin suuri into ole, mutta kyllä se vieraista tykkää. Terikin kun on vanha tuttu niin senkin Rocky suvaitsee kotonaan. Siinä sitten istuskeltiin ja odoteltiin seuraavia yövieraita saapuvaksi. Katri ja Helmi saapuivatkin kirjaimellisesti keskellä yötä. Reippaasti jaksoimme valvoa ja toivottaa heidätkin tervetulleeksi. Hukka olikin Helmin saapumisesta erittäin onnellinen. Ja ihmekös tuo, kun ovat samassa taloudessa asuneet koko syksyn ja talven. Häntä heilutti koiraa, kun Hukka huomasi Helmin loikkaavan autosta ulos. :-)

Teri ja Helmi kuin kotonaan :-) "Sohvanvaltaajat"

Vastaanottokomitea väsähti... onneksi ei kuitenkaan kesken kaiken ;-)

Lauantai-aamuna olikin sitten tarkoitus startata suht hyvissä ajoin ja liittyä Sarin ja Raisan seuraan Kuopion Sawo Showhun. Ihme kyllä porukka saatiin ylös aamulla ja kolme koiraa loikkasivat peräkonttiin lähtövalmiina. (Rocky jäi siis kotiin, koska en viitsinyt ottaa sitä mukaan stressaamaan.) Niinpä saatiin matka alkamaan ja pääsimme jopa perillekin aamupäivän aikana. Hyvä me! :-)
Näyttelypaikalla kierreltiin myyntikojuja ja hiukan käytiin kehienkin laidalla pyörimässä. Hukka oli kovasti innoissaan, kun ympärillä pyöri niin paljon muitakin nelijalkaisia. Houkutus oli kova ja Hukka olisi halunnut olla kaveri kaikkien kanssa. Muisti Hukka välillä kuunella minuakin. Iltapäivällä sitten etsiydyttiin BIS-kehälle ja hyvät paikat löytyikin ihan kehän laidalta. Siinä ei turhia riehuttu, kun Hukkakin koisasi melkein koko loppu ajan.

Näin innoissaan Hukka kannusti näyttelyn parhaimmistoa.
(Toi valkoinen nauha on BIS-kehän reuna) :-)

Raisa näyttelytunnelmissa

Kun näytelmät oli nähty pakattiin neljä koiraa farkun perälle ja neljä naikkosta ähelsi itsensä autoon. Auton keula suuntasi tällä kertaa kohti meidän mökkiä. Sinne menimme viettämään rauhaisaa maalaiselämää yhdeksi yöksi. Ja mikä parasta koirat saivat juosta vapaana ja nauttia mökkeilystä. Kuvat kertokoon taas laiskan päivittäjän puolesta miten mökkeily sujui. :-)

Sunnuntai aamun tunnelmia ...
Helmi rentona
Helmi jatkaa unia. Teri Katrin rapusutelvana
Raisan ja Hukan herkkä aamuhetki. (Helmi jatkaa edelleen unia taustalla) ;-)

Ulkoilua mökillä ...

Hukka ja Raisa taistelee kepistä, Helmi seuraa tomerana vieressä ja Teri huutelee kuvan alareunassa.
Raisa ja Helmi. Kumpi saa kielen pidemmälle ulos
"Huiiii!" Pelottava Teri
"Heh heh"
Juopottelijat
Terillä on asiaa... Hukka ja Helmi ihmettelemässä
Helmi ja Teri nauttii iltapäivän auringosta

Tämmöstä menoa meillä oli. Hieno viikonloppu ja toivottavasti saamme viettää yhtä hauskan viikonlopun toistekin.


1 kommentti:

  1. Oli kyllä mukava viikonloppu, ja jos sitä sitten viimeistään Messarissa jaksetaan taas uudelleen riehkasta (;

    VastaaPoista