lauantai 21. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä ja Agirotu 2012

Pari viikkoa sitten käytiin poikien kans mökillä ulkoilemassa ja töitä tekemässä. Tai siis mie autoin iskää halkojen kannossa ja pojat otti rennosti ja hiimaili pitkin tonttia. Oli ne kyllä niin tyytyväisen oloisia taas, kun saivat olla vapaina luonnon keskellä. Kyllä maalla on mukavaa! :-)

Kuvia mökkeilystä:

Hukka nauttii
Niittykukkia...
Rockya ihan naurattaa :-)
Pakollinen yhteiskuva
Traktorikin käväisi Rockya "pelottelemassa"
Tältä meno näytti illalla kotona. Mökkeily on rankkaa
Tältä näytti sohvan nurkka ruokailun jälkeen....
.... ja samaan aikaan toisessa nurkassa.... :-)

         ******                             ******                              ******                            ******

Kesä-heinäkuun vaihteessa oltiin Hukka-pojan kanssa turistina Agirodussa kannustamassa kaveria koirineen. Paikalle päästyämme Hukka tarkkaili ympäristöä valppaana ja olisi kovasti halunnut tutustua kaikkiin muihin nelijalkaisiin karvaturreihin. Hyvin poitsu kuitenkin muisti välillä totella minuakin eikä ihan koko ajan ryntäillyt joka suuntaan. Teki Hukalle ihan hyvää pitkästä aikaa käydä sosiaalistumassa, varsinkin kun se on alkanut näyttää uroksen piirteitä ja meinannut rähistäkin muille koirille. Nyt pitää olla reipas ja käydä monissa koiratapahtumissa ettei rähinä jää tavaksi.

Kentän laidalla meitä odottikin jo muu kannustusporukka, kun paikalla oli Tiia ja Teri, Niina collieineen sekä Sari, joka olikin ottanut mukaan pienen pienen chihun. Chihusta tulikin meidän lauman maskotti siksi päiväksi. :-)
Hukka oli taas oikein innoissaan tutuista kamuista ja vähän hämmästellen tutki "maskottia" eikä oikein tiennyt onko se koira vai mikä. Koiralta se kuulosti ehkä hiukan, kun se murahti Hukalle ja käski sen pysyä sopivan matkan päässä. Myös Nuray ja Tesni olivat uusia tuttavuuksia, mutta eipä nuo paljon jätkälle lämmenneet. Vähän tehtiin tuttavuutta ja siihen se tällä kertaa jäikin. Kivoja kavereita kuitenkin ja kyllä Hukkakin sen varmasti tajusi omalla tavallaan. Hukan mielestä kaikki on kivoja. :-)

Siellä se päivä menikin kentän laidalla istuen. Hukka otti leirin omakseen ja tarkkaili kaikkia ohikulkevia. Käytiin me myyntikojujakin koluamassa ja mukaan lähti kuusi uutta lelua ja pari pussillista herkkuja. Nyt pärjää taas hetken.

Kiitos mukana olijoille, oli kivaa ja mukava oli nähdä pitkästä aikaa. :-)

Kuvia agirodusta:

"Mikä kumma tuolla Sarin sylissä oikein lymyilee?" Hukka ihmeissään
Leirikoirat Teri ja Hukka
"Tää on jännää.... ja kivaa" :-)
Leirivahti valppaana
Leirivahti sammui piiitkän päivän jälkeen....
Hyvin nukuttaa pientä rakasta

2 kommenttia:

  1. Hehei, päivitys!! Repsahdin "...ja samaan aikaan sohvan toisessa päässä" -tekstille xD Ei hiivatti.
    Kohtaa saatkin taas päivitellä uudelleen, kun lähestyy tuo SawoShow!

    VastaaPoista
  2. :D Hyvä, että on hauskaakin lukea. Olen siis onnistunut taas olemaan noheva. :-)
    On ollu vähän kiireitä viime aikoina niin jääny päivittelyt vähemmälle. Oottas tuolla vielä yks agitreenipäivityskin julkaisua. Pitäs vaan ratapiirrokset lisätä vielä.

    VastaaPoista