tiistai 26. kesäkuuta 2012

Kaksipyöräinen ja nelijalkainen

Kävimme siis Hukan kanssa pyöräilemässä ekaa kertaa. Käytiin ihan pikkunen lenkki ja katottiin onko meistä mihinkään, toisin sanoen jaksanko polkee edes pihasta etemmäs. ;-)
Hyvinhän se kuitenkin meni ja mukavaa oli. Hukkakin sai kunnolla liikuntaa eikä tuo varmasti tee pahaa mullekaan.
Alkuun vähä jännitti, ett millonkahan ollaan ojan pohjalla rähmällään, mut ei sitten oltukaan. Alkuun mentiin hiljalleen ja Hukka oli kiinni. Oli vähä hankaluuksia saaha se menemään hitaasti ja vetämättä, mut kyl se siitä sitten asettu ihan ok. Sitten päästiinkin hiljasemmalle tielle ja päästin Hukan irti. Sai tutustua pyöräilyyn turvallisen matkan päästä enkä miekään aloittelijana sotkeutunu hihnaan.
Matkalla oli järvikin niin pääsi poitsu välillä vilvoittelemaan.
Hyvää vauhtia me mentiinkin. Lopussa kun otin Hukan vielä hihnaan ja mentiin taas vähän hitaammin niin jätkällä tais jäähä vähä vauhti päälle vapaudesta ja se meinasi koko ajan vetää. Hetki sitä piti toppuutella, mut ihan hyvin kuitenkin taas mentiin ja järven kautta kotiin.
Loppu päivän onkin ollu talossa aika rauhallista, kun kävin Rockykin kans pikkusen kävelylenkin tekemässä. Molemmat oovat muanneet ihan autuaan tietämättöminä ja kirjaimellisesti vallanneet sohvan. :-)

Siinäpä taas tämmönen lyhkänen kerronta meidän touhuista. Eipä täällä oikein muuta olla tehtykään, otettu vaan rennosti ja välillä juhlittu juhannusta.

Hyvät kesän jatkot! :-)

4 kommenttia:

 1. Tai ehkä olisi parempi sanoa, ett Hukka tuli järven kautta ja mie vaan kattelin rannalla. Ei siis menty pyörineen päivineen järveen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vähän oletinkin asioiden menneen, mutta oli taas vaan niin loistavasti oikeat sanat löytäneet tiensä oikeaan paikkaan!

   Poista
 2. Joskus se multakin onnistuu. ;-)

  VastaaPoista