sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Tokoa ja lihashuoltoa

Eilen kävin tutustumassa oikein kunnolla sellaiseen lajiin kuin Toko. Ennen en olekaan käynyt kisoja katsomassa, joten päätin aloittaa kerralla kunnolla ja suuntasin Kuopioon seuraamaan Tokon SM-kisoja. Olihan se oikein mielenkiintoista katseltavaa ja ajattelin, että jos oikein kovasti jaksaisi / viitsisi treenata tuon Hukkasen kanssa niin ehkä mekin päästäisiin joskus kisatasolle asti. ;-) Inspiraation lisäämiseksi ostinkin paikan päältä lyhkäsen hihnan pätkän, jota voidaan sitten tokoiluun käyttää. Lisäksi mukaan lähti myös kymmenmetrinen jälkiliina. Pitäisi vielä vain se jälki polkee joku päivä. ;-)
Oli tuo kisojen seuraaminen kyllä aika mielenkiintoista ja sainkin vähän uutta poltetta tähän lajiin, vaikka en vielä ihan täysin siitä innostukaan.
Kiitos vielä tätäkin kautta Tiialle ja Sarille hyvästä seurasta! Muutaman viikon päästä tavataan taas sitten Agirodussa. :-)

Tänään sitten päätin kokeilla uutta tokohihnaa ja käytiin poikien kans kentällä vähän treenaamassa. Hukan kans otin kunnon askeleen taakse päin ja ajattelin reenata ihan alkeita. Otettiin pätkä seuraamista ja palkkasin pallolla parin kolmen metrin jälkeen. Kontakti oli hyvä. Lyhyitä pätkiä otettiin muutamia. Lisäksi otin maahanmenoa ja testasin eilen saatuja vinkkejä. Kiitos Sarin ja Tiian, Hukka meni maahan oikein hienosti ja kyllähän siitä tarvittaessa nopeuttakin löytyi. :-) Ideana oli siis saada menemään Hukka maahan etupää ensin. Saman tien kun perä tipahti maahan, pallo lensi ja Hukka sai palkan. Poitsuhan oli ihan innoissaan. Yritin myös opettaa Hukalle eteen tuloa eli luoksetulossa sen pitäisi sitten jäädä ensin minun eteen istumaan, josta käsken sen erikseen sivulle. Tämä ei oikein mennyt kovin hyvin. Hukalla taisi olla vähän liikaa virtaa uuden oppimiseen ja sitten tulikin jo turhautuminen. Sain kuitenkin pari onnistunutta suoritustakin, ihan vahingossa ehkä, mutta palkkasin heti.
Rockyn kans pystyikin sitten ottamaan vähän haasteellisempia juttuja ja otettiinkin pitkää pätkää seuraamista ja liikkeestä seisomista ja maahanmenoa. Rockyn kontaktikin oli taas minulle kelpaavaa. Hyvin muisti aina välillä vilkaista. :-)

Äsken olikin sitten vuorossa vähän hemmottelua ja Hukka sai kokovartalohieronnan. Muisti jätkä vielä mistä on kyse ja nautti huomiosta ja käsittelystä. Onhan se kyllä jumissakin selästä ja varsinkin lanteelta. Täytyy ryhdistäytyä noiden omien kanssa ja pitää niistäkin huolta. Ettei tule "suutarin lapsilla ei ole kenkiä"-ilmiötä. Rockykin olisi tarkoitus totuttaa käsittelyyn, mutta se voi viedä hetken. Siihen asti vain silitellään sitä vähän kovemmin, jotta saan edes  jotain vaikutusta lihaksiin. Ukko on kyllä todella jumissa ja kun sen vain saisi tajuamaan, että käsittely helpottaa niin sitten se varmaan jopa nauttisi hieronnasta.

1 kommentti:

  1. Oi, onpa mukavaa kuulla, jos meidän neuvot on olleet hyödyllisiä! Ei kyllä meinaa malttaa tuota agirotua odottaa (:

    VastaaPoista