sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Vähän tottista välillä

Eilen otettiin iltalenkin yhteydessä vähän tottista poikien kans.

Ensin oli vuorossa Rocky, joka meni taas tuttuun varmaan tapaansa. Seuraaminen meni muuten tosi hyvin, mutta vähän ukko jätätti välillä taakse. Olisiko jo ollut vähän väsynyt. Siitä olen erittäin tyytyväinen, että nykyään Rocky ottaa aika hyvin kontaktia seuratessaan, varsinkin jos vertaa aiempaan. Ja yritän kyllä joka kerta palkitakin sitä siitä, mutta en kuitenkaan halua että homma menee semmoseks orjalliseks seuraamiseks, jossa koiralla menee niskat nurin. Vaikka tuskinpa siitä on Rockyn kohdalla vaaraakaan. ;-)
Liikkeestä maahanmeno oli hyvin hyvin hidasta ja vähän Rocky oli sen näkönen, ett onko ihan pakko. Kyllä se sitten kuitenkin toisesta käskystä jo meni alas. Pysyi hienosti paikallaan maassa.
Liikkeestä seisominen meni tosi hyvin, Rocky pysähtyi heti ekalla käskyllä eikä ottanut askeliakaan enää sen jälkeen. Hyvin pysyi paikallaan.
Sitten otettiin vielä luoksetulo. Rocky jäi hyvin odottamaan ja malttoi olla aloillaan kutsuun asti. Luoksetulo oli vauhdikas ja hienosti ukko istahti vasemmalle puolelle juuri oikeaan paikkaan. Rocky on ollu aina tosi hyvä tuossa luoksetulossa. Ei kierrä minua kaukaa takaa vaan tulee ihan jalkojen takaa ja napsahtaa istumaan jalkani viereen.
Vaikka Rocky välillä vähän jätätti, niin muuten koko treeni meni hyvin ja iloisella mielellä. :-)

Hukan kanssa otettiin sitten samoja juttuja. Seuraamista tosin enemmän, koska se on vielä aika paljon hiomista vailla. Hukka jätätti taas ja seurasi välillä aika kaukana sivulla. Mitteehän sen kanssa ossois tehä...? Kontakti on kyllä aikas hyvä jo, välillä muistaa vilkaista, mutta ei mene Hukankaan kanssa semmoseks orjalliseks. Täytyy vaan itse muistaa aina palkita tuosta kontaktista.
Liikkeestä maahanmeno on Hukalla todella hidasta... Pitäisi vain treenata sitä yksinään, jotta siihen sais nopeutta ja sitten vasta yhdistää se seuraamiseen. Olen tainnut taas tuttuun tyyliini edetä liian nopeasti. Hyvä on Hukalta vaatia malttia ja kärsivällisyyttä, kun en itsekään siihen aina pysty. :-D Tällä kertaa Hukka kuitenkin pysyi tosi hyvin paikallaan eikä noussut kesken kaiken. Jotain onnistunutta sentään. :-)
Luoksetulo meni hyvin. Hukka jäi hienosti odottamaan ja luoksetulo oli myös Hukalla vauhdikas. Hukka vain kiertää minut vähän kauempaa mitä toivoisin.
Jälkeen päin kun mietin reeniä, niin tajusin ettei Hukka ollut tällä kertaa niin hermostunut ja kärsimätön, kuin mitä se monesti on. Homma ei mennyt ylikierroksilla. :-)
Kaiken kaikkiaan treeni sai ajatuksia päähäni.... Pitäisi treenata enemmän, jos meinaa joskus johonkin osallistua!!! :-)

2 kommenttia:

 1. No mutta sehän kuulosti hyvältä!! Meidän pitäisi joskus reenata yhdessä : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa paremmalta kuin näyttää tuo meidän homma. ;-)
   Olisi kyllä kiva, kun olisi joku treenikaveri.

   Poista